Gode råd til fremvisning

Jo mere indbydende en bolig fremstår, jo større er sandsynligheden for et salg. Ved enhver fremvisning bør boligen derfor fremstå ren, ryddelig og som et behageligt sted at bo. En tommelfingerregel er, at boligen skal fremstå, så du selv ville have lyst til at købe den. Det kan sjældent betale sig at lave omfattende forbedringer på boligen, fx at skifte ruder osv., men det kan være en god idé at udbedre småskader, fx revnede klinker og tapetskader. Betragt din bolig med købers øjne og overvej, hvilke ting man kan gøre, så køberen får det bedst mulige indtryk. Her er nogle forslag:

  1. Overlad fremvisningen til CityMæglerne. Det giver plads til, at købere kan stille de spørgsmål  og fremføre de kritikpunkter, de har brug for – og at ejendomsmægleren kan imødegå dem.
  2. Ryd op i boligen og fjern overtøj, der hænger i gangen – det giver et indtryk af plads. Red sengene og læg vasketøj i vasketøjskurven. Sørg for, at evt. børneværelser er ryddede for legetøj på gulvet.
  3. Skab god og rar belysning i boligen, evt. ved at skifte pærer. Puds boligens vinduer, så lejlighedens lys og udsigt fremhæves. Luft ud i boligen, støv af og sæt evt. blomster frem – det virker indbydende.
  4. Rengør badeværelset, fjern remedier til personlig hygiejne, og hæng et enkelt neutralt håndklæde op. Fjern også kalk og urenheder i brusenichen, i badekarret og i toilettet. Blankpolerede håndvaske og vandhaner giver et godt indtryk. 
  5. Sørg for et rent køkken, undgå opvask på køkkenbordet, og rens evt. ovn og komfur. Tag alle opslag fra køleskabet ned og fjern viskestykker, karklude osv.
  6. Slå græsplænen og klip hækken – har du altan, bør du fjerne evt. affald.
  7. Flyt møbler og inventar, der fylder og gør boligen trang.
  8. Vær sikker på, at alle døre og vinduer både udendørs og indendørs åbner og lukker uden problemer. Tjek også, at håndtag, hængsler og låse fungerer.
  9. Undersøg, om alle afløb og vandhaner fungerer. Et toilet eller en vandhane, der løber, eller en vask, der er stoppet, gør ikke det bedste indtryk. Regn med, at en mulig køber tænder og slukker for alt, for at se om de forskellige ting virker.

 


Tilbage

Bestil en gratis salgsvurdering


Tlf. 33 934 935
Mail: info@citym.dk

CityMæglerne ApS er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation og garanti- og ansvarsforsikret (GELO) i Nassau Forsikring.

Din lokale ejendomsmægler:
KØBENHAVN CITY | FREDERIKSBERG | VESTERBRO | NØRREBRO | ØSTERBRO | AMAGER | VALBY

Indlæser Livechat...

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING

Klik her og bliv opskrevet til vores Køberkartotek!

Vi kan også hjælpe dig med at blive opskrevet. Kontakt os på tlf. 33 934 935