Når du sælger ejerlejlighed

 1. Kontakt CityMæglerne for at få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejerlejlighed.
 2. På et tidspunkt, der passer dig, kommer CityMæglerne ud til din lejlighed, og i fællesskab gennemgås boligen og dens dokumenter. Alt efter ejerlejlighedens størrelse, detaljer osv. tager mødet ca. en time.
 3. Det er en fordel, hvis du har følgende dokumenter klar til det første møde med CityMæglerne:

  El-, vand- og varme-opgørelse
  Oversigt over fællesudgifter, herunder acontobidrag til varme
  Oplysninger om evt. fælleslån i foreningen
  Ejerlejlighedskort
  Ejendomsskattebillet og ejendomsvurdering
  Vedtægter for ejerforeningen
  Seneste årsregnskab og budget for ejerforeningen
  Referat fra seneste generalforsamling
  Private pantebreve og årsopgørelse fra realkreditforeningen.
   
 4. CityMæglerne forbereder salgsbudget, formidlingsaftale og salgsstrategi, der gennemgås på CityMæglernes kontor eller hjemme hos dig.
 5. Ifølge loven skal en ejerlejlighed, der sættes til salg, forsynes med en energimærkning, som bl.a. omfatter oplysninger om energi- og vandforbrug, CO2-udslip, energiplan med anbefalede energi- og vandbesparelser samt oplysninger om boligens isolerings- og energitilstand. Det er ejerforeningens ansvar, at energimærket er udarbejdet.
 6. Inden salget går i gang, fortæller CityMæglerne dig, om det kan betale sig at foretage forbedringer eller udbedre evt. skader på boligen, inden den skal sælges. Ofte kan mindre forbedringer forøge boligens værdi.
 7. Lejligheden fotograferes af en professionel fotograf, og CityMæglerne udarbejder salgsopstilling og internetannonce.
 8. Fremvisningerne af din bolig begynder, så snart CityMæglerne finder potentielle købere i køberkartoteket, eller interesserede henvender sig til CityMæglerne. Du får altid besked om fremvisningerne i god tid, så lejligheden kan gøres salgsklar. Se evt. under ”Gode råd til fremvisning”.
 9. Gør så tidligt som muligt køberen opmærksom på evt. fejl og mangler ved boligen, der kan have relevans for køberen. Sørg altid for, at alle oplysningerne bliver nedfældet skriftligt i købsaftalen eller i et særligt tillæg til købsaftalen, som underskrives af begge parter. Samtlige forhold bør være afklaret og oplyst til CityMæglerne, inden købsaftalen udarbejdes. 
 10. Når køberen til din ejerlejlighed er fundet, udarbejder CityMæglerne en købsaftale og et salgsprovenu, der viser dit nøjagtige overskud på de aftalte vilkår for handlen.
 11. CityMæglerne gennemgår skøde og refusionsopgørelse for dig.
 12. CityMæglerne sørger for udlevering af nøgler til køber på den aftalte overtagelsesdag, og overdragelsessummen frigives cirka tre-fire uger senere.

 


Tilbage

Bestil en gratis salgsvurdering


Tlf. 33 934 935
Mail: info@citym.dk

CityMæglerne ApS er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation og garanti- og ansvarsforsikret (GELO) i Nassau Forsikring.

Din lokale ejendomsmægler:
KØBENHAVN CITY | FREDERIKSBERG | VESTERBRO | NØRREBRO | ØSTERBRO | AMAGER | VALBY

Indlæser Livechat...

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING

Klik her og bliv opskrevet til vores Køberkartotek!

Vi kan også hjælpe dig med at blive opskrevet. Kontakt os på tlf. 33 934 935