Er du klar til salg:
Villa sælges til gode ejendomsmæglerpriser. Vi klarer også dette salg: Rækkehus

 

Har du taget beslutningen om at sætte din bolig til salg, villa, rækkehus eller ejerlejlighed? Så skal du til at kigge dig om efter en erfaren ejendomsmægler, som kan sørge for, at du får den rigtige pris, og som kan sørge for at finde de helt rigtige købere. Der er også stor forskel på ejendomsmægler priser, så vælg en realistisk mægler med et lavt salær, så du får mest ud af dit boligsalg.

Det er ikke nok at sætte et skilt op med ordene “Til salg”. Villa salget foregår sjældent kun via et skilt i forhaven. Du skal finde en dygtig ejendomsmægler. Priser og kemi skal også passe dig. Det er vigtigt at et salg – rækkehus, villa eller lejlighed, ligegyldigt hvilken boligtype du skal sælge – foregår via annoncer både på nettet og i de udvalgte medier, din mægler har gode erfaringer med.

 

Når du skal vælge ejendomsmægler: Priser og lokalkendskab er vigtigt.

 

Husk, at din ejendomsmægler skal have et stort kendskab til det område, din bolig ligger i. Forhør ham eller hende om både ejendomsmægler priser og lokalt kendskab til institutioner, indkøb, transport og fritidsoplevelser, der ligger lige uden for din hoveddør. Kender mægleren dem, ligesom du gør, kan du trygt overlade ham dit bolig salg: Villa til salg. Rækkehus til salg. Lejlighed til salg – uanset hvad du vil sælge, skal en god mægler kunne finde de rigtige købere. Det kan vi hos Citymægleren, så ring nu på 33 934 935 og aftal et besøg.

 

Årsag til salg: Villa skiftes ud med mindre lejlighed?

 

Måske har du det lidt vemodigt med at skulle sælge, men der er sikkert en god grund til dit salg. Villa skal måske skiftes ud med mindre lejlighed, hvis børnene er flyttet hjemmefra, og I er klar til salg. Rækkehus skal måske skiftes ud med en større villa eller et landsted fordi i vil ud af byen. Uanset årsagen, er I på vej videre, og så er det vigtigt at få afsluttet salget hurtigt ved at vælge en lokalkendt, dygtig ejendomsmægler. Priser hos Citymægleren er meget attraktive for dig som sælger, hør mere ved at ringe på 33 934 935.

 

Læs mere om salg af andelsbolig eller salg af ejerlejlighed.

Hos CityMæglerne er det 100% Solgt eller Gratis

 

 

394.png

 

 


Tilbage

Tlf. 33 934 935
Mail: info@citym.dk

CityMæglerne ApS er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation og garanti- og ansvarsforsikret (GELO) i Nassau Forsikring.

Din lokale ejendomsmægler:
KØBENHAVN CITY | FREDERIKSBERG | VESTERBRO | NØRREBRO | ØSTERBRO | AMAGER | VALBY

Indlæser Livechat...

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING

Klik her og bliv opskrevet til vores Køberkartotek!

Vi kan også hjælpe dig med at blive opskrevet. Kontakt os på tlf. 33 934 935